De când am lansat Echoz.ro primim mereu întrebarea aceasta de la oamenii ce văd un anunț pe platformă:

Bun, am văzut acest anunțul,  dar nu mi s-a potrivit. Aș vrea să văd și altele. De ce nu pot vedea și alte job-uri, eventual să pot face o căutare – funcție de bază pe alte platforme de job-uri?

Răspunul nostru a fost întotdeauna același:

Afiliatul a muncit pentru ca tu să vezi acest anunț. Dacă tu aplici la alt job decât cel promovat și ești angajat, afiliatul ar pierde acel comision, deci nu ar fi corect față de munca lui.

 

Între timp, ne-am tot gândit și în cele din urmă, la sugestia unuia dintre afiliații noștri, am găsit o soluție care să fie benefică pentru toate părțile.

Să spunem că tu ești afiliat și promovezi un job. În pagina de prezentare a acestui job soluția noastră a fost să adăugăm un formular de căutare. Această căutare permite vizitatorilor să vadă și alte job-uri, dar pentru care tot tu ești considerat afiliat.

Asta înseamnă că, chiar dacă tu ai promovat un anumit job, dar vizitatorul aplică la unul din celelalte job-uri și este angajat, tot tu vei primi comisionul. Mai mult, dacă vizitatorul merge pe pagina principală a platformei după ce a vizualizat un job, căutarea va fi făcută, din nou, tot printre job-urile pentru care tu vei primi comisionul.

După cum vezi, căutarea se face după tehnologie și oraș, principalele criterii pe care un IT-ist le folosește când caută un job.

Așadar, recomandă cititorilor tăi să utilizeze și funcția de căutare. Șansele tale de a câștiga comisioanele cresc considerabil în acest caz.

PS: Dacă ai sugestii despre ce putem îmbunătăți la platforma Echoz, te rugăm să ne dai un email și să ne spui 🙂

Funcție căutare job-uri

3 thoughts on “Funcție căutare job-uri

 • February 28, 2017 at 14:15
  Permalink

  o sugestie ar fi sa mearga searchul

  Reply
 • March 2, 2017 at 09:20
  Permalink

  O alta sugestie este sa eliminati Job Board de pe blog… sterg cookie-urile si nu mai stiti ce si cum..

  este o idee penibila ce aveti voi aici

  Reply
  • March 13, 2017 at 10:57
   Permalink

   Din exprimarea ta nu înțelegem foarte bine ce vrei să spui, dar bănuim că te referi la faptul că lead-urile sunt ținute în cookie-uri. De fapt, nu e așa. Fiecare job are un URL unic, asociat unui afiliat. Așa urmărim lead-urile.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei să te anunţăm când scriem ceva nou?